GUDS FARSHJERTESEMINAR OG SANGGUDSTJENESTE

”Du ømme faderhjerte”

Gudstjeneste med Lina Sandell i ord og toner.

Lina Sandell er en av Skandinavias aller mest folkekjære sangforfattere. ”Blott en dag”,” Ingen er så trygg i fare” og mange andre sanger har blitt allemannseie i generasjoner etter henne.

Hun er fortsatt svært aktuell, ikke minst i en tid der mange strever med et utydelig og ofte fjernt gudsbilde.

Ivar Johnsen er ansatt ved Frikirkens Hovedkontor. Han har vært pastor med sang og musikk som viktig del av sin tjeneste. Den senere tid har han hatt en rekke konserter og sangkvelder med Lina Sandells sanger.Han har i mange år hatt et særlig fokus på det å kjenne Gud som Far, - med de frigjørende og helbredende virkninger det har på troendes liv. Dette er et sterkt tema i den svenske dikterens sanger. På gudstjenesten den 22.oktober vil vi ta for oss både kjente og mindre kjente sanger der Fars –og morsdimensjonen idet bibelske gudsbildet trer tydelig fram.

Farshjerteseminar og sanggudstjeneste

21. oktober 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bamble Frikirke Powered by Agrando